Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

fredag den 2. december 2011

Nakkehages BF kuld 6 uger gamle (opdateres)

Kuldet er nu blevet seks uger gamle. Vi har møbleret om i stuen for tredje gang, så de har mere plads til at lege på - de brugte alligevel kun hvalpekassen til at slås i de sidste dage! Samtidig blev der plads til en tunnel fra Ikea, noget vi ved er et kæmpe hit for hvalpene.

Tilde på 11 måneder leger meget med hvalpene, så de er vant til at blive "kanøflet" af hende, alligevel springer de igen og igen selv op på hende - så det må jo være sjovt!

I løbet af ugen var alle ni hvalpe på besøg  en SFO. De var et kort øjeblik lidt betuttede over da ca. 30 børn på 6-9 år der stod og ventede på de kom, men inden længe blev der kælet og båret rundt på hvalpene som havde de altid været vant til mange børn.

Blæs Becca er ved at være træt af at amme, og nyder når der er fred og ro. Hun opholder sig mest uden for hvalpe-afdelingen i stuen, og kan tydeligvis let adskille hvornår et hyl skyldes leg, og hvornår en hvalp kalder på hende. Hver gang hun hopper ind til hvalpene reagerer de med at stimle sammen om hende og forsøge at få mælk - og det gør vist lidt ondt nu!