Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

mandag den 19. december 2011

Her er så stille...

Fredag formiddag flyttede Diva op til Kenneth og familien ved Kristianssand i Norge. Derefter blev Falcon hentet - han bor nu på Als ved Nordborg hos Jette og Claus. Om eftermiddagen kom Lars, Henriette og drengene og hentede Molly. De kender efterhånden vejen her til, for de har besøgt hvalpene mindst en gang om ugen siden de var to uger gamle. Alle kan følge Mollys liv og færden på denne blog:
Nakkehages BF Molly Frederikssund
Om aftenen gik det pludselig op for Blæs Becca at nogle af hendes hvalpe var væk, hun peb og ledte efter dem et stykke tid - og så fik de sidste seks igen lov til at få mælk hos hende!

Molly er faldet i søvn med noget af sit nye legetøj. Næste dag var hun til sin første fodboldkamp - hun sov tre timer bagefter...

Diva har fået Kamilles sut - det må være et godt tegn :)
Lørdag morgen startede Becca igen ud med at amme hvalpene, men kun ganske kort tid. Henrik og Miriam kom og hentede Vega, hun skulle ud på en lang køretur til Norge (tæt på Oslo). Hun kan følges her: Nakkehages BF Vega
Kort efter pakkede Peter bilen med Blæs Becca, Tilde, Falcon, Walter - og ikke mindst Black Simba der nu skulle møde sin nye familie. Grundet den fantastiske offentlige trafik her i området - og DSB´s eventuelle strejke - mødtes Peter og hundene med Ralph på Holbæk station. Efter hundesnak og luftning tog Ralph og Black Simba toget mod København for at flyve til Norge, her skal Simba bo i nærheden af Oslo.
Mens Simba blev kørt til toget, kom John og hentede sin Isa. Han havde selvfølgelig taget Christina og hendes nye hund Tia Maria fra Kennel Troldmarken med. Der er kun 5 dage mellem hvalpene som nu er flyttet ind i Kennel Æblevangen ved Munke Bjergby. Tia, Isa og Zigga hyggede sig bravt med hinanden - som havde de altid været sammen - mens vi andre snakkede om hvor meget vi glædede os til fremtidige fælles træningsture og konkurrencer.
Nu var der kun tre hvalpe tilbage lørdag aften, og igen savnende Blæs Becca sine hvalpe lidt.


Vega undersøger hundefoderet i sit nye hjem.
Søndag blev brugt til at glædes over alle de gode tilbagemeldinger om hvordan det går i de nye hjem, og til at nyde den sidste dag med Walter. Han er i dag, mandag, blevet hentet af Preben og BF kuldets far, Fenris. Walter er den sidste hvalp der flytter  denne omgang, Falco bliver hos os og fejrer juleaften sammen med Zigga som vi beholder. Og ikke mindst, så reetablerede vi søndag vores stue så den ligner sig selv, og vi har nu de sidste hvalpe løbende rundt  hele huset!