Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

onsdag den 14. december 2011

Den sidste træning inden hvalpene flytter hjemmefra

Tiden går så stærkt, om et par dage begynder hvalpene at flytte hjemmefra, og der bliver stille her hjemme hos os, Blæs Becca, Tilde og lille Zigga.

Vi prøver at udnytte tiden til den sidste spændende træning i det "gode" danske vintervejr (regn og masser af blæst).
De sidste par dage har alle hvalpene været på flere besøg i skolefritidsordningerne hvor Anne arbejder. De bliver båret, kigget på, leget med osv, og det interessante er, at se hvor stille og rolige de ellers meget livlige hvalpe er ganske kort tid i starten. Men så ligner de igen sig selv: livlige og meget kælne med hang til at smage på alt. Dog tager de ikke så hårdt fat som på os andre - og det er jo dejligt at vide!

I dag var det tid til at teste hvordan de reagerer på skud. Mens de spiste affyrede vi nogle skud med signalpistol, på Youtube kan I se hvordan de reagerede på de første par skud de hørte.

Se her:
Skudtræning - Bf kuldet 7 uger, 5 dage

Det ligner kuldet meget godt, at de reagerer kort på nye ting, men så fortsætter det de er i gang med eller undersøger det nye. Optagelsen stopper da Peter er tæt på indhegningen, og som I kan høre klikker pistolen bare flere gange - det fik dem til at slippe maden og søge hen for at se hvad det var for spændende lyde Peter kunne lave.
De er altså bare så skønne :)