Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

torsdag den 15. december 2011

Sidste dag med hele Nakkehages Bf kuld

I morgen begynder hvalpene at flytte hjemmefra!
I dag fik de tre hvalpe der skal til Norge deres ormekur hos dyrlægen (det er et krav i forbindelse med indførslen til Norge), resten fik det her hjemme på terrassen. Alle var dog med hos "Dr. Dyr" og blev vejet - vores køkkenvægt er for længst blevet for lille til dem. De vejer nu mellem 4,4 og 5,4 kg!

Sidste køretur sammen til dyrlægen for at blive vejet og så tre af hvalpene kunne få ormekur inden de skal flytte til Norge
Da de kom hjem blev der leget i haven i ca. 2 timer - i dag var der nemlig ikke storm og regnvejr. Selv om de leger lystigt, så holdes der meget øje med hvad der sker uden for deres del af haven.
Det er svært at gå ubemærket rundt i haven...
faktisk rigtig svært - også fordi det er svært at holde øjnene fra dem her!
Da vejret i dag endelig var godt, tog vi alle hvalpene med ned på stranden. Det var slet ikke nemt at holde styr på hele flokken undervejs, for der var rigtig mange ting der skulle undersøges på vejen der ned.

Se video på Youtube:
På stranden at lege, BF kuldet 7 uger, 6 dage

Nede på stranden kom Blæs Becca pludselig i legehumør, og hvalpene oplevede deres mor "for fuld udblæsning" - det var et syn der kun kunne lokke smilet frem!
Mens Blæs Becca legede med sine hvalpe, så tog Tilde sig en god lang løbetur.