Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

torsdag den 30. maj 2013

Nakkehages BZ kuld 5 uger gamle

Der er to dejlige hanner til salg... avlet efter Dansk Gordon Setter Klub og Dansk Kennel Klubs avlsanbefalinger.


Hvalpene er nu så livlige og har så spidse tænder, at det ikke er smart at gå ind til dem med bare tæer! De er rigtig meget udendørs, og nyder at lege og tumle rundt. Der er utrolig mange ting der skal undersøges hele tiden, de prøver kræfter og træner deres motorik. Et dejligt hvalpeliv...Når der lige er spist mad med A38, så er der ekstra pletter på de små...


Hvalpene bliver chippet i dag, så diverse blanketter kan komme af sted til Norge og Sverige - en nødvendighed hvis hvalpene skal kunne rejse med deres nye ejere hjem når de er otte uger gamle.

De otte første ejere ved nu hvilken hvalp der er deres, og vi kender deres navn - så kan den træning også begynde...

Nakkehages BD Tilde kom i går hjem efter "efterskole ophold" i Kennel Æblevangen. John Bak har lært Tilde at apportere, og synes hun er utrolig nem og dejlig at arbejde med. Det er altså ikke hunden der er problemet i forhold til apportering - men os andre! Vi var noget spændte på, hvordan det kom til at gå når Tilde kom hjem efter godt tre uger hos John og Christina, men det gik fint. Blæs Becca blev glad for at se sin ældste datter, og hun fik med det samme lov at hoppe ind til hvalpene.

Tilde er hoppet op på bordet for at tage bestik af situationen med alle de små hvalpe. Hundehuset er også stadig en sikker skanse.

Når hvalpene bliver trætte, så hopper de ind i hundekassen og sover. Den har fået overdækning som beskytter mod solen og en lille byge. De elsker bare deres "hule".
Se videoer her:
Morgenhygge no.1 BZ kuldet 5 uger
Morgenhygge no.2. BZ kuldet 5 uger