Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

lørdag den 28. august 2010

Mere om Hunting Tiannas Blæs Becca, DKK nr. 17645/2006

Blæs Becca er en sund og glad hund, med HD:A og AD:0. Hun har en lang stribe af præmieringer bag sig. Allerede som unghund blev hun nr. 2 i UKK i en meget lige machning. Inden da havde hun taget fire 1.præmier på stribe.

UKK 2.plac. DGSK Hovedprøve 2008

I åben klasse har hun fortsat vist stort format og stabilitet, hun udviser fortsat uovertrufne vildtfindeevner, og har opnået en lang stribe 2. præmier. I brugsklasse har hun en 1. præmie + DGSK pokal + prøvens bedste hund i Bramming, og en 2. præmie på Lolland. Blæs Becca har ligeledes bestået apporteringsprøven flere gange, og en Very Good plac. 4 i Brugsklasse på udstilling.

Blæs Becca sommeren 2010
Ud over alt dette er Blæs Becca en fantastisk familiehund, hun bor i huset, kan tages med over alt, og elsker i øvrigt at sejle. Hun er en meget ivrig hund, og havde især som hvalp "krudt i røven". Hun har (som andre settere) stort behov for aktivitet, og for at kunne strække ud - til gengæld er hun ellers "blid som et lam".

Se Hunting Tiannas Blæs Becca´s resultater på Hundeweb/hundedatabasen (kræver log in).

Blæs Becca og Brus i en stille stund på stranden, vinter 2010