Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

søndag den 29. august 2010

Hvorfor lige Blæs Becca og Disko?

Begge hunde har udvist et usædvanligt stort talent hvad angår vildtfindeevne, søg, fart og stil, de er dresserbare og gode familiehunde.
Kennel Troldmarkens skriver således om Nr. Løgums Disko af 5. maj: "Disko er resultatet af en parring som en avlsgruppe blandt nogle GS-opdrætter m.fl. igangsatte 5. maj 2007. Der blev hentet sæd fra USCH FTCH-US Carolinas All Hat, No Cattle AKC 76775801 - kaldet Stetson. Åshöjdens Locky blev insemineret med sæden.
To af Disko´s søstre er ligeledes meget godt præmieret på markprøve;
Diva med 4 x 1. UK, og i ÅK 1 x 1. samt 1 x 2. (ÅK-præmierne er opnået som unghund!)
Daphne med 5 x 1. UK og i ÅK 1 x 1 samt 2 x 2. (ÅK-præmierne er opnået som unghund!)
En meget spændende parring efter noget af Skandinaviens bedste blodlinjer tilsat en ”skvis” US-blod. Begge forældre er stortgående, hårdtgående og gode vildfinder". Der er i løbet af efteråret 2010 tilføjet en del flere flotte resultater til søstrenes resultatlister.

Hunting Tiannas Blæs Becca og Nr. Løgums Disko af 5. maj, okt. 2010
Hunting Tianna´s Blæs Becca er også en meget spændende parring mellem Troldmarkens Chicko og Marrika A. Tianna.
Chicko er med sit vice europamesterskab Danmarks højest præmierede hund på markprøver, og far til mange rigtig gode jagt- og markprøvehunde f.eks. Nr. Løgums Beckham (med Åshøjdens Locky).
Tianna er en af de få hunde der har bestået DGSK´s udvidede apporteringsprøve, og en fantastisk jagthund med 1. præmie i både unghunde og åben klasse.
Vi forventer meget jagtglade hvalpe, der arbejder i høj fart, med stort søg, prima stil, og har stor vildfindeevne.
Inavlskoefficienten bliver i flg. hundedatabasen 0.293%