Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

lørdag den 28. august 2010

Markprøve kritikker Blæs Becca

DISK Hovedprøve, Holbæk d. 29. marts 2008.
Becca afprøves på dagen 5 slip.
Det er en fantastisk hund. Søget er kæmpestort, velanlagt og velrevierende med tilpas kontakt til føreren. Farten er høj. Stilen er prima - langstrakt galopaktion, hovedet båret i ryglinien eller lige over. Har i første slip en kort tur efter hare. Et par forskellige makkere bringer sig i kontakt med fugl på terrænet inden Becca slutter med stand i mose. Lige inden avanceordre letter fasan præcist foran hunden. Hun er rolig i opflugt og skud.
1.præmie UK
Dommer: Poul Vestervang
August 2010. Her har Blæs Becca holdt stand for en hare længe.
 På avance ordre lettes haren, og Becca sætter sig. Haren ses ud for masten!

DJ markprøve, Jægerspris d. 20. marts 2010.
Hunting Tiannas Blæs Becca slippes på opharvet stub i modvind. Søget er stort og veltilrettelagt i god kontakt med fører. Hun er lydig og velført. Stilen er god med hovedet ført i højde med ryg, langstrakt energisk galopaktion men hvor halen bæres lavt uden bevægelser. Opnår stand, på ordre går hun villigt frem og rejser en hare, som hun straks kan kaldes fra. Senere opnår partner liggende stand, hvor hun holdes til sekundering. Partner udnytter parhøns. Hun viser spontan sekundering for skiftende partnere flere gange i løbet af dagen. I 2. slip viser hun samme gode indtryk som tidligere, dog sænker hun momentvis hovedet, men vejrforholdene var kold regn og tåge. Til slut i slippet opnår Becca stand ved buskads/grøft. Inden fører når helt op til Becca letter fasankok i buskene, uden hundens skyld. Becca er rolig i opfløj og situationen er jagtbar. Hun afprøves i yderligere to slip for at få en "færdig situation" for hende, men det lykkes ikke. Becca dækkes af og der skydes over hende - rolig i skud.
2. præmie ÅK
Dommer: H. P. Clausen.