Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

tirsdag den 30. august 2016

Hvalp til salg - leveringsklar 8. september

Første gang med en fasanvinge


Denne skønne hanhvalp er den eneste som endnu ikke hat fået en ny familie.  Han er linjeavl efter Nakkehages BD Tilde og Nakkehages BZ Orkan som har samme mor: Hunting Tiannas Blæs Becca (Becca) efter Marikka A Tiannas og Troldmarkens Chicko ( han er også far til Nr. Løgums Beckham - især Chicko og Beckham viste kæmpe format på prøver i ind- og udland).

Nakkehages TO Bacco som stadig mangler et nyt hjem.
Her er han godt 6 uger gammel.

Man siger, at linjeavl kan blive "dobbelt så godt", og det er bl.a. på denne måde man fremavler særlige evner. I dette tilfælde skal man bl.a. have særlig øjne for Becca som var vores første markprøvehund. Til trods for en del begynderfejl viste hun et kæmpe talent, stor vildfindeevne og fantastisk søg, fart og stil - ud over at være en dejlig familiehund. Becca har videregivet alle disse egenskaber til hendes afkom.

Becca er noget sodet og holder kun lige mindstemålet i højden, men dette kompenserer både Tilde og Orkan for. Tilde er således både dansk og svensk udstillingschampion, og de har begge gode farver - lige som det kuld hvalpe Tilde netop har født. Lige som Becca har begge Bacco´s forældre rigtig god vildfindeevne, og har opnået meget fine resultater på marken, og både Tilde, hendes bror Uno og Orkans kuldsøster Solveig har opnået at få tildelt DGSK´s Stilpokal for søg, fart og stil af højeste karat.

Der kom fire hanner efter Tilde og Orkan, den ene beholder vi selv, og to andre vil komme en masse på jagt. Vi håber derfor, at vi kan finde et godt hjem til Bacco, hvor han både vil blive stillet på prøver og komme på jagt. Hvis det viser sig, at det rent faktisk er en fantastisk parring, så vil det jo være en skam, hvis det ikke bliver udnyttet frem ad rettet i avlen.
Kontakt os hvis du er interesseret og del gerne info med andre.


Nakkehages BD Tilde

NAKKEHAGES BD TILDE (DK01314/2011), DKCH SECH:
Opdrætter & ejere: Anne & Peter Eliasen, Kennel Nakkehages, Danmark
HD:A  -  AD:0 
Markprøve: 2 x 1.pr. UK, 1 x 1.pr. ÅK, 1 x 1. BK (med fældning af fugl)
Udstilling: Dansk og Svensk Eksteriør Champion
Bestået apportprøve (bl.a. nr. 2 DGSK Klubmesterskab 2015)
Tildelt ”Stilpokalen” og ”Bedste unghund” på DGSK´s hovedprøve 2012


Nakkehages BZ Orkan

NAKKEHAGES BZ ORKAN (DK06304/2013), MARKPR:
Opdrætter & ejere: Anne & Peter Eliasen, Kennel Nakkehages, Danmark
HD:A  -  AD:0  - PRA fri
Markprøve: 2 x 1.pr. UK, 3 x 2.pr. UK, 4 x 1.pr. ÅK, 1 x 1. BK (med fældning af fugl),  1 x HP plac.2 VK
Udstilling: Exc.BK Plac.2 CK 2.BHK
Bestået apportprøve flere gange.