Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

lørdag den 31. oktober 2015

Tilde er blevet Dansk & Svensk Eksteriørchampion

Ny Dansk og Svensk Eksteriørchampion: Nakkehages BD Tilde blev også denne gang handlet af Christina Bak .
Opdrætter og ejer: Kennel Nakkehages v. Anne & Peter Eliasen
Det lå ikke i kortene, at vi ville avle en Dansk Eksteriørchampion, da vi for fem år siden til vores første kuld besluttede at parre Hunting Tiannas Blæs Becca med Nr. Løgums Disko af 5. maj 07. Begge hunde var lidt mørke i aftegningerne, ikke så store og kunne "løbe solen sort". Men i dag skete det så alligevel!

Efter et par uger fik vi det officielle bevis på titlen som DKCH

Nakkehages BD Tilde opnåede med sin tredje CERT i Danmark titlen som Dansk Eksteriørschampion (DKCH), og da hun tidligere også har opnået CERT i Sverige blev hun samtidig Svensk Eksteriørchampion (SEUCh). Alle placeringer er opnået sammen med Christina Bak fra Kennel Æblevangen - et par der altid har haft et godt øje til hinanden.

Vi er meget, meget glade og stolte over hvad Christina har opnået med vores dejlige smukke Tilde, og glæder os til hun skal parres med GLAvaRIS DV Diezel til foråret - et par der både kan gøre sig på udstillinger, markprøver og som jagt- og familiehunde.