Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

lørdag den 3. oktober 2015

Orkan 2. vinder i Vinderklasse - og udtaget til DM!

I dag blev Solveig hjemme fra fra prøve, da hun er kommet i løbetid, hvilket jo er ærgerligt midt i prøvesæsonen (og en god grund til at vælge hanhund i stedet for tæve).
Til gengæld satte hendes bror, Nakkehages BZ Orkan (Hunting Tiannas Blæs Becca/ GLavaRis DV Ztorm), tingene på plads med den første placering i Vinderklasse.

Nakkehages BZ Orkan (Hunting tiannas Blæs Becca / GLavaRis DV Ztorm) og fører Peter Eliasen
hjemme igen efter dagens oplevelser og placering som 2. vinder

Peter og Orkan blev efter en meget spændende afsluttende  matchning 2. vinder HP (hæders præmie) i dag på DKK´s 5. Internationale Vinderprøve i Sydvestsjælland. 
Sidste slip i matchningen involverede både en fugletagning og en hare som Orkan havde stand for!

Det er anden gang Orkan stilles på en vinderklasse og første gang Peter opnår en VK placering i Danmark. Tidligere er Orkans mor - Hunting Tiannas Blæs Becca - også blevet 2. vinder i Sverige.
Dermed er det også første gang, at vi fra Kennel Nakkehages skal sende en hund til Danmarks Mesterskabet, som i år afholdes søndag d. 11. oktober ved Gørding i Sønderjylland.

Flere spændende oplevelser venter forude, da Danmarks Mesterskabet i år efterfølges af prøver i Sverige.

(opdateres med billede af de placerede hunde)