Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

søndag den 31. august 2014

Hunting Tiannas Blæs Becca 8 år

Hunting Tiannas Blæs Becca, 8 år

I dag fylder Kennel Nakkehages stammoder Hunting Tiannas Blæs Becca 8 år.

Da Hildur for otte år siden ringede, og fortalte at der var født en tæve til os, var vi meget glade. Vi havde ikke den fjerneste ide om, hvad den lille nye hvalp ville give os af oplevelser de næste mange år.
Hurtigt stod det klart, at det var en hund med "gang i", og på de første markprøver som unghund viste hun både flot stil og meget stor jagtlyst.
Det varede heller ikke længe før nu afdøde Tony Andersen udtalte: "Det bliver en dyr hund, Peter" - og det fik Tony ret i! Blæs Becca og Peter har været på utallige markprøver, på fjeldet og på apporteringsprøver.

I dag er Blæs Becca en fantastisk jagthund - både på mark og i skov - og ikke mindst en skøn familiehund.

Hun har gennem årene født tre kuld hvalpe (3-9-10 stk.), og vi har den store glæde at se mange af dem jævnligt. Fra de to første kuld har flere af dem markeret sig på prøver og udstillinger, og vi er nu spændte på at følge det sidste kuld som er 1 år 4 mdr..

Becca er topform, og glæder sig garanteret til jagten går ind...