Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

mandag den 11. august 2014

En fantastisk udstilling; Excellent, CK, Cert og BIM til Tilde, og Excellent og CK til Walther

Nakkehages BD Tilde opnåede på DGSK´s Klubweekend Excl., CK, Cert og BIM. Hun blev fremvist af Christina Bak.
 På Dansk Gordon Setter Klubs klubweekend ved Nibe opnåede Kennel Nakkehages utrolig gode placeringer af vores avl. Vores egen Nakkehages BD Tilde - der igen blev fremvist af Christina Bak - opnåede Excellent og fik sit første danske CK og Cert, og hun endte med BIM (Bedst i modsat køn), BIR (Bedst i racen) gik til Blacksetters Aldo v. Ole Halberg.

På samme udstilling opnåede Nakkehages BF Walther v. fører og ejer Preben Pedersen på deres første udstilling også Excellent og CK, plac. 3.

Nakkehages BF Walther og Preben Pedersen.


BIM Nakkehages BD Tilde med Christina Bak, dommer Marianne Weichenfeld og Ole Halberg med Blacksetters Aldo som blev bedste hund.Aldo og Tilde handles af Ole og Christina så de tager sig bedst muligt ud.
Det var en rigtig god og hyggelig weekend med gode hundevenner, og når den på denne måde krydres af så gode resultater for begge de stillede hunde fra Kennel Nakkehages, så bliver det jo bare endnu bedre. Vi glæder os til at mødes igen på markprøverne i efteråret.