Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

fredag den 11. november 2011

Navnene på Nakkehages BF kuld

Senest når kuldet er tre uger skal det registreres med navne hos Dansk Kennel Klub
Der er kun en tæve og en han tilbage som der ikke er nye fundet ejere til. Alle andre hvalpe skal ud over at være familiehunde også bruges på jagt, og næsten alle skal også på markprøver, hvilket vi er meget glade for.

Vi beholder selv Nakkehages BF Zigga. Vega og Diva skal til Norge. Molly skal bo så tæt på os her på Sjælland, at vi kan følge hendes udvikling. Isa - der er opkaldt efter to af sine tipoldemødre - mangler stadig en ny familie.
Nakkehages Walter skal til Jylland at bo hos sin far, Falcon skal til Als og Falco skal også bo så tæt på os her på Sjælland, at vi kan følge med i hans udvikling. Whitefoot - der er opkaldt efter sin tipoldefar - mangler lige som Isa en ny familie.

Det er de nye ejere der har valgt hvaplenes navne, med undtagelse af de to der ikke er solgt. Stamtavle navnene kan ændres senere, og vi beslutter først hvem der er hvem, når hvalpene skal chippes d. 12. december. Hvalpene placeres ud fra vores kendskab til de nye familier og den enkelte hvalps temperament.