Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

tirsdag den 10. september 2019

Power vokser og biver dygtigere

Nakkehages SB Power fem måneder

Power blev født d. 2. april 2019, og er blevet klikkertrænet siden han var seks uger gammel - af en nybegynder ud i det at klikke og træne efter disse metoder.
Vi er utrolig glade for hans udvikling, og ikke mindst for den kontakt træningsmetoden hurtigt skaber.

Power

Vi lagde et par videoer på vores Facebookside d. 2. juli og den 8. september hvor Power er hhv. 12 og 22 uger gammel. På de første handler det om at starte med at gå pænt i snor og dæk. På de sidste handler det om opstarten på apportering - at ville samle op - og hente noget i vandet. Hvis du vil se dem så find Kennel Nakkehages Facebook side.

Vi er også ganske godt tilfreds med hvordan den lille fyr udvikler sig fysisk, og det gælder i øvrigt også hans brødre som vi stadig træner med. Chicko er klart den største, og Jolly er den mindste lige som det hele tiden har været.
Kuldet er efter Nakkehages BZ Solveig og Vajskærs Basco Brormand.

Power