Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

fredag den 24. maj 2019

Syv uger gamle hvalpe

Nu er Chicko, Jolly og Power blevet syv uger gamle, og de prøver en masse nye ting, så de kan blive vel socialiserede inden de flytter hjemmefra.

Det er vigtigt at have været sammen med babyer...

og haft en god oplevelse hos dyrlægen...

og have god tid til at lege (og slås) med sine søskende - og at kunne lide at have fjer i munden


De har bl.a. været hos dyrlægen og er blevet chippet, vaccineret og undersøgt. de har fået tre gange ormekur, været i svømmehal flere gange, kørt rigtig meget i bil, og så har de været til hvalpetræning med deres nye ejere to gange.

Vi fandt en lille svømmevest i svømmehallen, og så svømmer de som en drøm!

Leg i det høje græs

stadig masser af leg med børn

Hvalpetræningen er i regi af Odsherreds Hunde og Jagtforening, der har allieret sig med Vivian fra Klikkerkompagniet.dk, således at hvalpeholdet kan starte op med klikkertræning. Alle fra kuldet deltager i træningen, så det er virkelig dejligt set med opdrætter øjne :)
Vi håber at træningen vil give pote på sigt, så hundene får lettere ved at indlære nyt på sigt.

Chicko og Søren træner target

Mette og Jolly træner target - Vivian er instruktør på holdetDer ud over laver de en masse ballade her hjemme, men heldigvis sover de sødt det meste af natten, og beder pænt om at komme ud når de ikke kan holde sig længere.