Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

mandag den 1. april 2019

Skye blev tildelt Knud P´s Talentpokal 1984

Nakkehages SW Skye blev på hovedprøven tildelt "Knud P´s Talentpokal 1984". Det gives til det mest lovende unghundeemne (naturtalent) efter dommernes skøn på årets hovedprøve, og vi er lige som ejerne Cecilie og Martin Brandt Becker meget stolte over tildelingen. Der ud over modtog Cecilie også "Agerhønen" fra Bjarne Kleis.


Nakkehages SW Skye og E/F Cecilie Brandt Becker med deres flotte talenpokal og agerhønel
Nakkehages SW Skye (Nakkehages BZ Solveig & Lilleskogens Wayne) manglede kun et par dage i at være to år gammel, da hun modtog hæderen. Skye blev karakteriseret som en hund med meget stor intensitet og format, og vi er meget spændte på hvad ekvipagen kommer til at drive det til.

Talent-pokalen og Agerhønen

Med til fortællingen om den nye hundefører og Skye hører også, at Cecilie og Martin blev forældre for første gang i efteråret, og selvfølgelig skal Elias også have den bedste start, så det er imponerende at de har fundet tid til at træne.
Lige da markprøvesæsonen startede var det pludselig som om at al fornuft og dressur forsvandt fra den lille hund, og de har kæmpet hårdt for at komme gennem foråret med en hund der tilsyneladende havde glemt meget af det den havde lært, så snart den blev sluppet på marken! Vi har derfor talt meget om at dette nogen gange sker netop omkring to-års alderen...og at det er godt at Skye også er en fantastisk familiehund.

Vi ønsker jer et kæmpe stort tillykke.

Lige så stærkt Skye løber på marken, lige så stille og rolig er hun der hjemme

.