Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

lørdag den 31. marts 2018

DGSK´s hovedprøve 2018 - fantastisk oplevelse med flotte resultater

Hovedprøven 2018 vil for os i Kennel Nakkehages altid være noget ganske særligt. 

Cecilie Brandt Becker med Nakkehages SW Skye (Nakkehages BZ Solveig - Lilleskogens Wayne) og
Christian Elgaard med Nakkehages TD Petra (Nakkehages BD Tilde - GLavaRis DV Diezel)
var begge på deres allerførste markprøve
- og  slap sammen i deres første slip

Vi har gennem nogle år arbejdet på at hjælpe vores hvalpekøbere i gang med hundesporten, og i år var der ni hunde fra Nakkehages der stillede til start en eller flere af dagene. Ud af disse er der ikke mindre end fire helt nye hundeførere; Anne Geisler Elmgren, Cecilie Brandt Becker, Christian Elgaard og Anders Heine Hansen - der ud over stillede Christina Bak, Christian Berthelsen og vi selv med hunde fra Nakkehages.  Vi er utrolig stolte af jer alle, og ikke mindst af de meget flotte tilbagemeldinger vi har fået fra holdene. Tak for jeres store indsats og flotte arbejde med hundene.


Anne Geilser Elmgren med Nakkehages TO Aslak (Nakkehages BD Tilde - Nakkehages BZ Orkan)
På prøvens første dag opnåede Anne Geisler Elmgren og Nakkehages TO Aslak en flot 1. præmie.
Dette var deres allerførste markprøve, da Aslak skar sin pote lige før markprøve sæsonen startede, og først fik lov at løbe på marken igen dagen før Anne tog af sted til Hovedprøven.
Første præmien kvalificerede ekvipagen til at deltage i matchingen om prøvens Bedste Unghund dagen efter - og til at stille i UKK (Ungdoms Konkurrence Klasse) på prøvens sidste dag.

Matchingen om prøvens Bedste Unghund havde syv deltagende ekvipager. Anne og Aslak måtte til sidst se sig slået af helt suveræne Åens Prisca, og endte på en utrolig flot 2. plads hvorfor de blev tildelt Eggerts Broncefad til festmiddagen. Fadet tildeles bedste han i UK.
Aslak var så træt, da matchingen blev afholdt efter to dages afprøvninger, at det er utroligt at han overhovedet kunne løbe!


Nakkehages BZ Orkan (Hunting Tiannas Blæs Becca - GLavaRis DV Ztorm) v. Peter Eliasen
modtog Broncehunden for en enestående præstation i 2017
Til aftenens festmiddag blev Nakkehages BZ Orkan ved Peter Eliasen tildelt Broncehunden. Den kan tildeles en hund der har lavet en helt enestående præstation, og parret fik den for sine to gange 1.vinder i efteråret - den ene gang med CACIT.


Cecilie Brandt Becker og Nakkehages SW Skye (Nakkehages BZ Solveig - Lilleskogen Wayne)
med Højtoftegaards Talentfad
Højtoftegaards Talentfad gik i år til yngste skud på stammen fra Kennel Nakkehages: Nakkehages SW Skye på knap et år, og hendes fører Cecilie Brandt Becker - begge stillede på deres allerførste prøver disse to dage.

Anne Geisler Elmgren med Nakkehages TO Aslak (Nakkehages Bd Tilde - Nakkehages BZ Orkan)
med alle deres præmier fra UKK og 2. Bedste Unghund. 

Næste dag var Aslak og Anne igen klar til konkurrrence i UKK. Her imponerede de igen alle, og endte på en meget meget flot 3. plads efter de dygtige og erfarne par med Robert Poulsen/Åens Prisca og Søren B. Thygesen/Østjyllands Marley. Anne og Aslak røg ud, da Aslak lavede en "ko-vending" (vendte bag ud på vinden), og så er det farvel når man er nået op på dette høje niveau.

Alt i alt må vi erkende, at dette års hovedprøve igen overgår alle forventninger, og vi tænker med stor glæde og ydmyghed på alle jer der hver dag arbejder med vores avl, og ikke mindst på afdøde Hunting Tiannas Blæs Becca der er stammor til hele denne fantastiske flok.

Tak for det store arbejde til jer alle
Tak for det gode og store arbejde med at arrangere den store prøve
Og ikke mindst...STORT TILLYKKE MED ALLE PRÆMIEREDE HUNDE