Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

mandag den 8. maj 2017

5 uger gamle, nysgerrige og livlige

Alle tre hvalpe sov rigtig godt efter alle børnene var gået igen 

I dag bliver hvalpene 5 uger gamle, og de er i en rivende udvikling. Hver eneste dag lærer de noget nyt eller bliver endnu bedre til at beherske deres kroppe - og dermed klar til at lære endnu mere. Den helt store socialiseringsproces i nu i gang, og denne weekend er bla. gået med masser af børn, besøg af nye voksne og af andre hunde. De har klaret det hele fantastisk flot.


Leg med venlige fremmede hunde, her er det Bocso på 9 mdr.

Sådan nogle hestehaler er fantastisk spændende...

Venner...

Lykken er...

Om natten sover de stadig inde i stuen hvor hvalpekassen stod, og det meste af dagen er de i en lille udendørs "hvalpelejlighed" hvor vores store hunde kan hoppe ind og ud, og hvor der er plads til at lege på forskellige underlag, blive varmet af solen, eller tage en lur i den overdækkede hundekurv.
Sidst på eftermiddagen er de sammen med os på terrassen og i haven, og nogen aftener får de lov at løbe rundt i stuen.
Det er for os mærkbart lettere, at der kun er tre hvalpe (i forhold til sidst hvor der var ti). Solveig virker heller ikke på nogen måde slidt af hvalpene, og hun er stadig meget glad for sine (og Malala´s) små vidundere.

Søndag aften faldt de tidligt i søvn efter en god weekend med masser af opmærksomhed

Se flere billeder og en video hvor hvalpene leger med Bacco på ni mdr. på vores Facebook side: Kennel Nakkehages