Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

torsdag den 9. marts 2017

Vi søger efter "plejebørn" ca. 1. april

Venter I hvalpe omkring d. 1. april?
Så kan vi måske hjælpe hinanden J
Vi søger hvalpe, der kan komme i pleje og vokse op sammen med den ene hvalp vores tæve venter (Nakkehages BZ Solveig, Gordon setter) fra starten af april.

Det er vigtigt, at hvalpe vokser op med flere søskende, og moderen har også bedst af at have flere hvalpe at tage sig af. Derfor søger vi efter hvalpe fra kuld hvor der er mange hvalpe, eller hvor andre omstændigheder gør, at moderen har behov for hjælp.
Hvalpene skal være født +/- en uge fra det tidspunkt vores tæve føder, og være af en mellemstor race. Vores hund er en Gordon Setter, men det er ikke vigtigt at ”plejehvalpene” er jagthunde, bare der alders- og størrelsesmæssigt ikke er så stor forskel.

Kontakt os gerne allerede nu, hvis du måske kan have glæde af at få nogle hvalpe i pleje hos os under opvæksten.

Vi har erfaring fra fem tidligere hvalpekuld og vægter socialiseringen af hvalpene meget højt. Du kan læse mere om os på www.nakkehages.blogspot.com eller Facebook: Kennel Nakkehages.

Hilsen
Anne & Peter Eliasen

Tlf. 21938824 / 27850583