Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

tirsdag den 19. juli 2016

Tildes hvalpe fem dage - og kun en hvalp til salg!

Tilde ligger her med sine 9 dejlige hvalpe, 4 tæver og 5 hanner. 
Der er en ledig hvalp.

Tilde med hendes hvalpe som i dag er fem dage gamle

I løbet af torsdag d. 14. juli fødte Nakkehages BD Tilde, ud over disse 9, også 4 hvalpe yderligere som ikke overlevede – mindst tre af disse var hanner. Første hvalp blev født kl. 04.57 og sidste hvalp kom kl. 16.15. Ni hvalpe passer fint til Tildes otte brystvorter, og de stortrives alle sammen.

Det var ikke nogen let fødsel fra starten, for den første hvalp, som skal bruge hovedet til at udvide fødegangen, kom ud med poterne på bagbenene først! Da vi endelig med lidt hjælp fik lirket den ud, så var den meget, meget lang og tynd – men nogle timer senere havde den forvandlet sig til en flot kraftig han da kroppen havde ”foldet sig ud”. Imponerende hvilket pres den lille fyr har været under på vej ud i livet – og seje Tilde som tog det hele rigtig fint.  


Når Tilde forlader hvalpekassen for at spise eller skulle en tur ud i haven,
så finder hvalpene sammen i en klump og sover helt stille

Tilde viste sig med det samme som en god mor, der vidste lige hvad der skal gøres ved en fødsel. Hun passer sine hvalpe så fint, og holder de andre hunde i huset lidt under opsyn. Samtidig er hun tillidsfuld over for os mennesker som gerne vil snakke med hende og hendes små hvalpe.

De små spiser og sover og øver sig i at gå. De er allerede blevet meget bedre til at ”kravle” rundt, og det går efter hånden rimelig stærkt.

Hvalpene bevæger sig "meget" rundt i kassen nu, og de er blevet meget hurtigere.
Se video på Facebook: Kennel Nakkehages

Da hvalpene jo nok har to fædre, enten GLavaRis DV Diezel (som planlagt) eller Nakkehages BZ Orkan (som Tilde åbenbart også synes skulle have lov), så vil der blive lavet DNA test når de er store nok til det, og vi håber at kende resultatet når hvalpene er ca. 6 uger gamle.

Der har været stor efterspørgsel på hvalpe fra kuldet, og der er således kun en hvalp som ikke allerede har en familie som venter på den. Hvis I er interesseret i en hvalp fra kuldet, så kontakt os på tlf. 21938824 eller 59339213. Hvalpene kan tidligst flytte hjemmefra d. 8. september, og vi prioriterer familier hvor hunden skal bruges på jagt og meget gerne også som markprøvehund.


Vi vil bestræbe os på at opdatere bloggen hver uge, og lægger også billeder og små videoer på Facebook løbende (Kennel Nakkehages).