Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

lørdag den 7. februar 2015

Første fælles træning i 2015

Dejlige mudrede hunde efter dagens træning: Nakkehages BD Tilde, BZ Orkan og liggende BZ Solveig

I dag har vi været på årets første fælles træning, Den var arrangeret af Dansk Pointer Klub, som vi takker mange gange for en dejlig dag i godt terræn og med rig lejlighed til at træne på harer! Vi så også fasaner, flere flokke agerhøns og endda to gange parhøns.

Vi glæder os til flere træninger, og har en del at arbejde med inden prøverne går i gang. Fælles for vores egne tre afkom efter Hunting Tiannas Blæs Becca kan man sige, at de alle har stor jagtlyst og det er jo et dejligt udgangspunkt. Vi er spændte på hvad sæsonen vil bringe, og håber på mange gode oplevelser med vores egne hunde, og andre hunde/hundeførere.

I år er det planen, at de to yngste fra sidste kuld med GLavaRis DV Ztorm er i fokus. Peter stiller med Orkan, og Anne skal som noget nyt prøve kræfter med hundesporten som fører af Solveig.