Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

søndag den 22. april 2012

Markprøve kritikker forår 2012 (Uno opdateret)

Her ses udvalgte markprøve kritikker for dette forår.

Hunting Tiannas Blæs Becca (DK17645/2006)

FJD d. 11-3-12 ÅK:
Becca slippes på frøgræs i modvind. Søget er stort og bredt og i god kontakt til fører. Farten er høj og stilen i orden med højt båret hoved, smidig galopaktion og tilpasset haleføring. Opnår stand og på anden rejseordre letter tre agerhøns uden vi ser rejsning. Der er komplet ro i opflugt og skud.
2. slip på harvet stub og eng søger hun forsat stort og bredt. Kan holdes fra springende hare. I engstykket bliver søget noget offensivt og makker finder agerhøns bag ved Becca.
2. præmie. Claus Nielsen 164
FJD d. 16-3-12 ÅK:
Hunting Tianna's Blæs Becca starter på vintersæd, i god vind. Hun går med hovedet ført i niveau med ryggen, halen bæres pænt og har passende bevægelse. Farten er høj, aktionen let og flydende. Hun viser et stort offensiv bredsøg, hvor hun udnytter vind og terræn ganske godt. På et tidspunkt bliver hun lidt interesseret i hegn, men kan kaldes fra. Vi afprøver Becca i flere slip, på skiftende terræner, hvor hun fortsat arbejder godt. Kan flere gange holdes for springende råvildt. I 4. slip, opnår hun stand, på skråning, avancere villigt på ordre, og rejser fasan. Becca er rolig i opflugt og skud. 1. Pr.Åk. Allan Diederichsen.

Nakkehages Bd Tilde (DK01314/2011)
FJD d. 9-3-12 UK: 
Tilde afprøves på stub og vintersæd i god vind. Anlægger et stort og mementvis noget offensivt søg. Farten er høj og stilen smuk med højtbåret hoved og halerørelse. Kraftfuld galopaktion.
I andet slip anlægger Tilde et passende stort og veldækkende søg. Tager stand. Avancerer på ordre villigt og rejser præcist parhøns. Er lidt urolig i opflugt og skud.
1.præmie UK
Harris Jensen, 329

DGSK Hovedprøve d. 31-3-12 UK:
Nakkehagens Tilde slippes på stub i modvind, hvor hun anlægger et stort og veldækkende søg. Farten er høj. Stilen er fortrinlig med højt båret hoved, let og elegant galopaktion og livlige halebevægelser. Opnår stand ved fodermark,
avancerer villigt på ordre og rejser præcist fasan, rolig i opflugt, men lidt urolig i skud.
Prøves i 2.omgang på en stor stubmark, hvor Tilde straks søger helt i bund af marken. Opnår stand meget langt ude, inden vi når frem går Tilde et par høns op, og er lidt urolig da fuglene flygter. Herefter bliver Tilde noget vidtløftig i sit søg, og kontakten til føreren kunne ønskes bedre.
Hun prøves derefter i et 3.slip, hvor hun på majsstub viser et meget stort og velanlagt søg med korrekte vendinger. Farten er meget høj, stilen aldeles fortrinlig.Tilde viser stor jagtlyst og arbejder med stor intensitet. En dejlig hund og et godt emne.
1.præmie UK
Flemming Sørensen


Nakkehages Bd Uno (DK01313/2011)
DJ d. 19-3-12 UK:
 GS. Nakkehagens Uno DK 01313/2010 F. Lene Carstensen
Uno slippes på stub i modvind, anlægger et rigtigt godt søg med dybe udslag og god areal dækning, god kontakt. Farten er høj. Stilen fortrinlig. Højtbåret hoved, god flad galop, halen bære pænt med lidt bevægelse.
2 slip chance til agerhøne
3 slip chance til et par agerhøns bevare indtrykket dejlig unghund.
Ingen pr i UK


DGSK Hovedprøve d. 30-3-12 UK:
Nakkehagens Bd Uno starter i brak, senere på stubmark. Anlægger for det meste et stort veldækkende søg og udviser stor jagtlyst. Farten er høj, stilen er fortrinlig, med en lang kraftfuld galopaktion. Støder hare, går efter men kommer dog hurtigt tilbage. Afprøves i yderligere fem slip i raps, brak og stubmark. Bevarer det gode indtryk fra 1. slip. Har til slut to chancer til fasan som makkerhunden finder.
Ingen præmie UK. Erling Clausen

DGSK Hovedprøve d. 31-3-12 UK:
Uno er et talent, punktum. Han jakter i meget høy fart med høyt hevet hode. Galoppen er effektiv, høy frekvens. Uno avprøves i 5 slipp på stubb og raps. Uno føres offensivt og vel. Makkerhunden støter parhøns som Uno selv finner
kort tid senere og støter. Uno viser beherskelse nok for sin alder. Han har senere et par sjanser for fugl uten å lykkes. Uno er en deilig liten hannhund som vi sikkert får høre mer om.
Ingen premie UK. Tom Øygaard
Nakkehages Bd Silke (DK01315/2011)Silke har kun stillet på en prøve i pga. løbetid.
Til For-Derbyet var hun med i finaleslippet, men opnåede ikke fugletagning, og kunne derfor ikke placeres. Der foreligger ingen kritik.