Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt

Sider

søndag den 7. august 2011

Klubweekend med udstilling og apportering

Weekenden bød på de årlige klubdage i Dansk Gordon Setter Klub (DGSK). BD-kuldet og deres mor var glade for at se hinanden igen efter sidste uges hvalpetræf, men ikke mindst var der masser af tid til at hygge sig med andre hundefolk.

I år deltog Nakkehages BD Silke og Nakkehages Tilde i udstillingens hvalpeklasse, og Hunting Tiannas Blæs Becca deltog både i udstillingen og apporteringen.
Hunting Tiannas Blæs Becca fik Exelent på udstillingen i åben klasse, og kan dermed blive optaget i DGSK´s elitealvs register fordi hun er resultat af eliteavl. Der ud over bestod hun apporteringen med 28 point, så hun har igen præsteret til vores store tilfredshed.

Vi var naturligvis meget spændte på hvordan vores små tæver ville blive bedømt på deres første udstilling. De fik begge prædikatet "Særdeles lovende hvalp", og i placeringskampen for tæverne blev de placeret med Nakkehages BD Tilde som nummer 1, og Nakkehages BD Silke som nummer 2. I den endelige placering for begge køn i hvalpeklassen blev Nakkehages BD Tilde nummer 1. Alt i alt kan vi altså konstatere, at Blæs Becca og Disko har avlet nogle gode hvalpe, og vi er meget stolte over vores første kuld.

Alle resultaterne fra weekenden kan ses på http://www.gordonsetter.dk/index.php/resultater

Gensynsglæde i Nakkehages BD kuld

Når man er på udstilling skal dommeren tjekke tænder og mærke om pels og kropsbygning er i orden. Tilde synes det er lidt underligt (dommer Gunner Jensen)

Nakkehages BD Silke og Julie "i ringen".
 
Nakkehages BD Tilde og Anne. Tilde så virkelig ud til at nyde det.

Hvalpene venter lidt uforstående på bedømmelsen...

Blæs Becca er ikke vild med udstillinger....

Så er udstillingen forbi for Silke og Tildes vedkommende, og det er tid til at holde øje med alt muligt andet...

Nakkehages BD Uno og Lene følger med på apporteringsprøven.
Til sidst lige et billede af Åens Fenris. Blæs Becca parres ved næste løbetid med Åens Fenris, en smuk og jagtglad han som også på denne udstilling blev højt præmieret - og allerede er Dansk Champignon.


Åens Fenris og Preben.