Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

torsdag den 17. februar 2011

Nakkehages BD kuld 7 uger gamle

Uno, Silke og Tilde er blevet 7 uger gamle, og vi nyder den sidste tid vi har dem alle. De er kun kort vågne en-to gange fra de falder i søvn om aftenen til de vågner om morgenen. Når de skal tisse stiller de sig som regel ved døren og piber.
Det største problem er faktisk, at de alle tre elsker at være uden for deres del af stuen (indhegning) - og det vil vi kun have når vi kan holde øje med dem! Det udløser ind i mellem en vældig hylekoncert når de ikke får deres vilje.
De er alle nogle store, dejlige, livlige, kælen energibundter der med største glæde jagter visne blade, slås med hinanden og finder andevinger, harefødder, pinde, bolde og fodtøj m.m...

Så søde når de sover (Tilde, Uno og Silke)... 7 uger gamle vejer Uno og den store tæve 5,8 kg, den lille tæve 5,2 kg.

Sjovt at løbe på isen - når først man har lært det. Et par dage senere slås de på isen. Her er hvalpene sammen med Brus.

Der var vist en fasan for lidt siden...

Nakkehages BD Silke har fundet et stykke snor

Tilde forsøger at nedlægge Uno

På en strandtur fandt vi en spændende bæk der blev sprunget over mange gange.

Det må vi have vænnet hende af med igen... (Silke)
Nakkehages BD Uno og en andevinge
 
"Jeg kom først" Uno og Tilde


Nakkehages BD Tilde med en harefod
 
 Tilde

Nakkehages BD Silke

Silke