Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

fredag den 2. september 2022

Hvalpene er nu blevet 7 uger gamle og oplever en masse

 

Elias var også med hvalpene på skydebanen

Når hvalpe er blevet 6 uger gamle, så er det for alvor tid til at vænne dem fra mors mælkebar, og lade dem oplever så meget som muligt i trygge rammer med dem de kender. 

Skye & Winstons hvalpe har i løbet af ugen bla. været på skydebanen (billedet her over), de har haft besøg af en ældre cocker hvalp, kørt en masse i bil, været til fotosession på græsset og hos en fotograf, oplevet kraftigt regnvejr for første gang (det var spændende). 

Der ud over bliver de hver eneste dag præsenteret for noget nyt. En af dagene i denne uge fik de lov at løbe rundt i løbegården sammen med kaninen! 

Der er ikke fotos af det hele, for der er nok at holde styr på med 7 hvalpe, men her kan du se fotos af alle hvalpene

Nakkehages SW Angus


Nakkehages SW Archie


Nakkehages SW Fraser


Nakkehages SW Nevis


Nakkehages SW Odie


Nakkehages SW Portree 


Nakkehages SW Whisky


Hvis du har fulgt hvalpene vi du opdage, at der ikke er noget foto af Rona. 

Den lille smukke og kælne tæve holdt op med at tage på, og kastede al dem mad op, som hun ellers spiste med stor appetit. Det viste sig at hendes spiserør var slapt, og vi måtte desværre aflive hende dagen før hun var seks uger gammel. Det gør ondt at miste sådan en lækker hvalp - både for os og den familie der havde glædet sig til at få hende hjem.

Nakkehages SW Rona 

Vi vil på et senere tidspunkt skrive mere om hvad der var galt, men kan allerede nu fortælle, at obduktionen viste at Rona var en usædvanlig stærk og sej lille pige