Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

mandag den 15. marts 2021

Sikke en weekend for Nakkehages-hunde!

 


Lørdag formåede Nakkehages SB Power & Peter at vinde DGSK´s traditionsrige Forderby på Djursland. 

På billedet her under ses alle de placerede (Søren B. Thygesen, Bjarke Farsinsen og Jesper Olesen). Der var 15 startende ekvipager, og det forlyder at der var en del der gik rigtig godt (i rigtig dårligt vejr). 

De placerede hunde m. førere på DGSK´s Forderby 2021


Søndag var en stor dag for Jan Christensen og Nakkehages SH Sif. De opnåede nemlig deres første præmiering, og endda en 1. præmie i ÅK (Åben Klasse). Præmien giver Sif adgang til at deltage i Vinderklasse, noget Jan allerede glæder sig til at være med til på DGSK´s Hovedprøve om et par uger. 

Nakkehages SH Sif med sin meget glade fører Jan Christensen


Nakkehages TD Petra og Christian Elgaard opnåede endnu en 2. præmie i ÅK, og på samme hold opnåede Camilla Muusmann og Sydåens Dirch deres første præmiering - en 1. præmie i UK. Det var Camillas anden markprøve, så det er rigtig godt gået. Vi ved at Camilla har arbejdet hårdt for at nå der til, lige som alle andre nye hundeførere må gøre. Dirch er barnebarn til Nakkehages BZ Orkan. 


Camilla & Sydåens Dirch yderst til venstre. Ved siden af hende står 
Christian Elgaard med Nakkehages TD Petra. 


Som rosinen i pølseenden den weekend, så opnåede Nakkehages SB Power og Peter endnu en 2. præmie i Åben Klasse samme dag. 

Altså en helt igennem fantastisk weekend for os og vores avl - og med gode minder til nye hundeførere.


Peter & Nakkehages SB Power med deres anden 2. pr. ÅK.