Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

fredag den 26. marts 2021

Endnu mere liv i hvalpekassen - nu med tre racer!

Solveig med alle hendes hvalpe morgenen efter at Dalmatinerne havde tilsluttet sig Mira og pointerne

Fredag d. 19. marts blev Solveig sammenbragte hvalpekuld udvidet med fire daggamle dalmatinerhvalpe. Deres mor var ulykkeligvis død et par timer efter deres fødsel, og de ti hvalpe blev fordelt på tre ammemødre. Solveig tog imod dem med stor glæde, og kunne næsten ikke vente med at vi fik dem ud af kattekassen som de ankom i. Hun er altså en fantastisk mor. 

Et helt fantastisk billede taget af Torben Striboldt dagen efter Solveig modtog de sidste fire hvalpe

Det betyder at der ud over vores egen Gordon Setter tæve Mira, også er to Pointer hvalpe som er en uge ældre end hende (dem vi har lånt af Tage Jessen), og fire Dalmatiner hvalpe som er en uge yngre end Mira. Solveig håndterer det så godt, de små nurses ekstra, og de store støttes i deres udvikling på bedste vis. 

En lækker sandwich af Dalmatiner, Gordon Setter og Pointer på toppen :)

Vi andre lærer mere om både Pointerne og Dalmatinerne. Vi har f.eks. fundet ud af at Dalmatinerne menes at nedstamme fra Pointerne, og er blevet brugt som drivende jagthunde. Vi har også fundet ud af, at Dalmatinerne først får deres pletter når de er 2-3 uger gamle, og at de ved fødslen er helt hvide. 

Selv om dalmatinertæven er to uger yngre end Pointeren, så maser den bare på og får faktisk flyttet pointeren 
der lå og sov sødt - og fortsatte med det!

Vi lægger løbende opslag op på Kennel Nakkehages Facebookside, men vil selvfølgelig også opdatere bloggen jævnligt. 

Hvalpene ligger hulter-til-bulter i hvalpekassen når de sover, og møver ellers rundt mellem hinanden. Nu er Pointerne så store at de bare går hen over Dalmatinerne, og vores Mira lykkes også ofte med samme manøvre - ellers ruller hun bare en omgang! Der er ingen tvivl om at lykken er at have søskende.