Hunting Tianna´s Blæs Becca

Hunting Tianna´s Blæs Becca
Stueopdræt efter Hunting Tiannas Blæs Becca og hendes afkom. Vi vægter Gordon Setterens naturlige jagtinstinkter og hvalpenes prægning højt. Hvalpe sælges primært som markprøve- og jagthunde, men deres evne som familiehunde vægtes også højt. Vi fik i efteråret 2021 også en Engelsk Setter

Sider

torsdag den 7. april 2022

Planlagte hvalpe i sommeren 2022

Spændende parring i vente mellem Pointmanns Winston og Nakkehages SW Skye

I løbet af foråret parres DK06984/2017 Nakkehages SW Skye (HD B, AD 0, OCD fri) og 
DK15042/2020 Pointmanns H-Winston (HD A, AD 0), 
med forventning om hvalpene er klar til at flytte hjemmefra i sensommeren/starten af efteråret 2022. 


Nakkehages SW Skye


Pointmanns H-Winston m. ejer og fører Søren B. Thygesen

Pointmanns H-Winston er ubetinget en af vores bedste unge hanhunde lige nu. Han er efter de højtpræmierede forældre Fjällpilens GE Senior Diablo Negro og Østjyllands Ambassaedeur Des Femmes. 

Winston har trods til for sin unge alder på godt 2,5 år allerede vist imponerende præstationer på marken med sine 3 x 1.pr. UK., 1.+2.pr. ÅK, 1.pr. BK samt i vinderklasse 1.VK CK og 3.VK. Han er en fremadstormende ung hund der også har kvalificeret sig til Mesterskabsprøven 2022 (måtte melde afbud pga. skåret trædepude), og deltog på landsholdet ved DGSK´s 100-års jubilæum. 

OPDATERING D. 9-10-22: WINSTON BLIVER NR. 4 VED DANMARKS MESTERSKABET 👏👏👏 

Winston opnåede i 2021 titlen som Årets Unge Gordon Setter i Danmark, endvidere har Winston bestået apporteringsprøve med 29 point.

Pointmanns H-Winston

Når Winston ikke har travlt med at give andre baghjul på marken, så agerer han glad familiehund i sit hjem i det jyske, og trives lige godt med små børn, som sofahund og er også dagligt lidt i hundegård. En helt igennem lækker hanhund med fantastisk vildtfindeevne. 

Pointmanns H-Winston

Nakkehages SW Skye er første hvalp efter højtpræmierede forældre; Nakkehages BZ Solveig og DKJCH DKBRCH SECH Lilleskogens Wayne. 

Hun er barnebarn til Hunting Tiannas Blæs Becca - som hun i øvrigt ligner utrolig meget i størrelse og på marken. Hendes morbror er DKJCH DKBRCH Nakkehages BZ Orkan som er den mest kendte fra moderens kuld. Faderen Lilleskogens Wayne har brillieret på mark og fjeld i Danmark, Norge og Sverige. 


Nakkehages SW Skye

I hverdagen er Skye den ultimative familiehund som lever livet med både små børn, høns, vagtler og kaniner. Grundet løbende familieforøgelser er Skye sparsomt markprøvet, men blev tildelt Knud P´s Talentpokal på DGSK´s hovedprøve i 2019 (mest lovende unghundetalent), og har gentagne gange fået ros for både fart, stil og udholdenhed. Ud over dette har Skye gjort det fint på jagt, og har opnået EXCL. ÅK. plac. 2 på udstilling. 

Skye bor i en familie med to små børn

Hvalpene vil vokse op  i tæt kontakt med familiens små børn og dyr. 

Winston

For yderligere information/reservation: 

Skye´s ejer/fører: Cecilie Brandt Becker tlf. +45 20582625, mail: cbeckeriversen@gmail.com (reservation af hvalp)

Winston´s ejer/fører: Søren Brøndum Thygesen, tlf. +45 20140649, mail: viniethyge@gmail.com

Kennel Nakkehages: Anne tlf. +45 21938824 eller Peter tlf. +45 27850583.

Skye


Du vil kunne følge kuldet her, på vores facebookside:https://www.facebook.com/KennelNakkehages og på instagram kennelnakkehages_setter

Winston på DGSK´s 100-års jubilæum dagen efter han skar sin pote